Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

marți, 4 iunie 2013

Review: Lotiune nuantatoare cu spf 20 Avon Solutions



                Noua lotiune nuantatoare Avon Solutions cu spf 20 a fost vedeta campaniei 8 si se putea achizitiona la pretul de 16 ron. Am cumparat-o si eu de curiozitate si cu gandul ca pe caldurile astea mari tenul meu nu suporta sa fie incarcat, plus ca aveam nevoie de ceva cu protective solara. Pentru ca am avut cereri sa scriu despre aceasta lotiune iata ca azi o fac.

Pret: 16 ron , la reducere
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Cantitate: 50 ml

INGREDIENTE: AQUA, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL, METHOXYCINNAMATE,  ETHYLHEXYL SLICYLATE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PEG-8, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,  ETHYLHEXYL ISONONANOATE, DIMETHICONE, CETYL ALCOHOL, P[HENOXYETHANOL, GLYCERYL STEARATE, PARFUM, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, HYDROGENATED LECITHYN, TROMETHAMINE, ACYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CARBOMER, DISODIUM EDTA, CHLORPHENESIN, SODIUM DEHYDROACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, PERFLUOROOCTYL TRIETHOXYSILANE, HEXYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, TOCOPHEROL, SODIUM DNA, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 42090.

Mod de folosire: Aplicaţi pe faţa şi gâtul curate în fiecare dimineaţă.
Pe ambalaj apare un ochi taiat deci, a nu se aplica in zona ochilor.


Ce spun cei de la Avon:

Tenul care radiază de sănătate este cel mai frumos accesoriu. Loţiunea nuanţatoare Truly Radiance cu formulă îmbunătăţită hidratează, hrăneşte şi revitalizează pielea din interior, accelerând procesul de reînnoire a celulelor. Protejează pielea cu SPF 20 şi îi oferă o culoare delicată, îmbunătăţind textura şi uniformizând nuanţa tenului. Rezultatul? Tenul tău străluceşte de sănătate.

Cum funcţionează: Oferă o nuanţă delicată, uniformizând nuanţa tenului, în timp ce hidratează în profunzime şi protejează cu SPF 20.

Parerea mea:

                  Dupa ce am folosit aceasta lotiune de cateva ori pot spune ca intr-adevar nuanteaza iar tenul capata un aspect luminos. Lotiunea arata ca o lotiune obisnuita, de culoare alba, cu textura usoara care odata aplicata pe ten il nuanteaza usor fara a-i oferi grad de acoperire, deci daca va asteptati sa acopere imperfectiunile nu v-o recomand. Poate fi folosita si ca baza de machiaj sau singura ca si crema hidratanta.Nu o recomand nici tenurilor grase sau celor deschise la culoare. Ca si grad de rezistenta mie mi-a rezistat pana seara. Cat despre ingrediente chiar daca nu ma pricep cine stie ce pot spune ca nu imi place cum arata lista, iar prima data cand am aplicat aceasta lotiune am pus-o direct pe tenul curat deoarece se lauda ca si hidrateaza, insa tenul meu sensibil nu a fost in relatii bune cu vreun ingredient astfel incat  am simtit imediat o senzatie de disconfort si o usoara inrosire la nivelul tenului. Acum o aplic numai dupa ce imi hidratez tenul cu crema mea preferata.


                   Voi ati achizitionat aceasta lotiune in noua formula? Cum vi se pare?

3 comentarii:

  1. Si eu am folosit-o si in formula veche si acum in cea noua. Imi place din toate punctele de vedere, nu am un ten sensibil de aceea nu am semnalat problemele descrise de tine. Hidrateaza, uniformizeaza nuantele si din punctul meu de vedere raportul calitate/pret este bun.

    Articolul este bun si urmaresc din cind in cind informatiile pe care le dai.
    Sa ai o zi spornica si frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulumesc pentru aprecieri si pentru faptul ca ma urmaresti. O zi frumoasa si tie!

      Ștergere
  2. am vazuto in revista avon , nu am testato nu stiu daca o voi lua dar spor la folosit ...

    RăspundețiȘtergere